Krátké zprávy

Zobrazeno 21 až 30 z celkem 60 článků.
Black Angels

Víkendový program

První víkend v roce 2024 čeká Bleky pořádná porce zápasů. Muži A se dvakrát představí v Lounech - v sobotu od 18:30 proti Mladé Boleslavi a v neděli od 17:00 proti Liberci. Junioři v sobotu doma v Čakovicích přivítají od 16 hodin brněnské Gullivers. Ženy se v sobotu vydají do Budějovic, kde od 19 hodin nastoupí proti hráčkám SK Meťák České Budějovice. Držte našim týmům palce!

Black Angels

Výsledky elitních týmů z minulého týdne

Mužskému áčku se bohužel o víkendu příliš nezadařilo. V pátek nedopadl duel s SKV poměrem 4:9 a v neděli dokázali muži vsítit dokonce o gól méně a padli 3:9. Junioři hladce zvládli výjezd do Radotína a deklasovali Orku poměrem 17:6. Nejvíce byli vidět Adam Volf (3+3), Tomáš Vinkler (4+1) a Vojta Koštialik (1+3). Stejně jako mužům, tak i ženám, se tenhle víkend příliš nepodařil. V sobotu padly se Startem98 5:13, v neděli pak jen těsně nezvládly duel s SKV po výsledku 3:4. Juniorky zvládly sobotní duel, kdy Liberec porazily 6:5 po nájezdech, v nedělním klání s Hradcem pak padly 4:8.

Black Angels

Víkendový program

Tento víkend nás čekají poslední zápasy před vánoční pauzou. Muži A v pátek sehrají souboj s SKV, jenž se odehraje od 20 hodin v TJ Sokol Vinohrady. Následně v neděli ve 13:30 vyzvou FbŠ Bohemians na domácí půdě ve Štěrboholech v rámci charitativního derby, které bude věnováno projektu Florbal pro všechny. Junioři se v neděli vydají do Radotína, kde se od 15 hodin střetnou s Orkou z Horních Počernic. Ženy v sobotu v 16:00 čeká duel s Tigers Start98 na Jedenáctce a v neděli pak od 18 hodin souboj na Vinohradech s místním SKV. Juniorky o víkendu odehrají 2 domácí utkání - v sobotu v 18:00 v Čakovicích vyzvou FBC Liberec a v neděli ve stejný čas budou hostit IBK Hradec Králové. Držte nám palce!

Black Angels

Výsledky elitních týmů z minulého týdne

Muži A jen těsně prohráli s Ostravou, která odcházela jako šťastnější celek po výsledku 6:5. Junioři zvládli nedělní výjezd do Pardubic a místní Sokoly porazili 8:5. Pěti body se v utkání blýskl Matěj Lubas (2+3). Ženy zvládly oba víkendové duely a přidaly do tabulky dalších 6 bodů. V sobotu nasázely Mladé Boleslavi 10 branek a inkasovaly sedmkrát. V neděli pak ovládly pražské derby se Spartou poměrem 5:2. Děkujeme fanouškům za podporu!

Black Angels

Změna - utkání žen

Ženy odehrají zápasy doma v Čakovicích, časy zápasů zůstávají stejné. Těšíme se na Vás tedy v sobotu od 17 hodin, kdy ženy v Čakovicích sehrají duel s Mladou Boleslaví, v neděli ve stejný čas přijďte holky podpořit v rámci projektového utkání, kdy se v derby střetnou s pražskou Spartou. Držte nám palce!

Black Angels

Víkendový program

Muži A se v sobotu vydají do Ostravy, kde budou od 17 hodin bojovat s místním FBC. Junioři se v neděli střetnou od 16:30 v Pardubicích se Sokoly, v pondělí je pak čeká přeložené utkání s Orkou Horní Počernice, na kterou narazí v Čakovicích od 18:15. Ženy čeká dvouzápasový víkend ve Štěrboholech, v sobotu od 17 hodin duel s Mladou Boleslaví a v neděli ve stejný čas derby s pražskou Spartou. Držte našim týmům palce!

Black Angels

Výsledky elitních týmů z minulého týdne

Muži A bohužel nezvládli duel s Vítkovicemi a odcházeli po porážce 4:11. Junioři v napínavém utkání dokázali porazit Asper Šumperk 8:6, Lukáš Procházka k tomu dopomohl bilancí 3+1. Juniorky bohužel odjížděly z Ostravy bez bodů. Nejprve v sobotu padly s Vítkovicemi 1:11, následně v neděli nestačily na ostravské FBC 4:7. Držte nám palce do dalších zápasů!

Black Angels

Víkendový program

První prosincový víkend čekají elitní týmy Bleků 4 zápasy. Muži doma ve Štěrboholech v neděli vyzvou od 14 hodin 1.SC Tempish Vítkovice, junioři budou v neděli od 18 hodin hostit Asper Šumperk ve Kbelích a juniorky čeká výjezd na východ Moravy, kde se v sobotu od 13:00 střetnou s Vítkovicemi, v neděli od 15 hodin v Ostravě odehrají duel s místním FBC.

Black Angels

Výsledky elitních týmů z minulého týdne

Muži A nakonec zvládli dramatický závěr utkání s Chodovem a zvítězili v prodloužení 6:5. Junioři rozdrtili brněnské Gullivers 12:5, především se blýskli Matěj Budínský (2+4) a Adam Štyler (2+2). Ženy bohužel v pátek nestačily na Prague Tigers, se kterými padly 3:6.

Black Angels

Víkendový program

Poslední listopadový víkend nabídne pořádnou porci blekovských zápasů. Mužské áčko se v neděli střetne s Chodovem od 16 hodin v SH Jižní Město. Junioři v sobotu svedou souboj s Gullivers Sokol Brno I. od 14 hodin v Kunraticích. Ženy k zápasu nastoupí již v pátek večer, kdy se o body porvou od 20 hodin s Prague Tigers v Nehvizdech. Držte palce!