Krátké zprávy

Zobrazeno 31 až 40 z celkem 60 článků.
Black Angels

Výsledky elitních týmů z minulého týdne

Muži A jen těsně nestačili na Spartu, za kterou nakonec v prodloužení rozhodl Jiří Curney. Junioři zvládli zápas s Náchodem, jehož hráče vyprovodili výsledkem 10:4. Juniorky si v sobotu podobně hladce poradily s Tatranem, který porazily poměrem 8:2.

Black Angels

Víkendový program

Předposlední listopadový víkend nás čekají dvě pražská derby, která se Spartou odehrají na domácí půdě ve Štěrboholech muži v neděli od 18:00 a juniorky v sobotu od 17 hodin. Junioři se v neděli vydají do Radotína, kde narazí na Florbal Primátor Náchod. Držte našim týmům palce!

Black Angels

Výsledky elitních týmů z minulého týdne

Muži měli tento víkend herní pauzu. Ženy odehrály 2 zápasy - v sobotu jen těsně prohrály se Slavií Plzeň 3:4. V neděli se z porážky otřepaly a hráčky Panthers Praha ze hřiště vyprovodily jasně po výsledku 11:4, díky čemuž si odnesly 3 body do tabulky. Junioři pak ve středu sehráli výjezdní utkání v Hradci Králové, kde podlehli místnímu celku 7:11.

Black Angels

Víkendový program

Tento víkend čekají zápasy jen naše ženy, které se v sobotu od 15:30 postaví v Plzni místní Slavii. V neděli pak ve stejný čas svedou boj v SH ZŠ Rudná s Panthers Praha. Držte holkám palce!

Black Angels

Výsledky elitních týmů z minulého týdne

Muži doma podlehli Hurikánům z Varů 2:7. Ženy nejprve v sobotu porazily 15:3, v neděli nakonec jen těsně nestačily na Florbal Chomutov, se kterým prohrály 3:4 po samostatných nájezdech. Ani to je však nepřipravilo o první příčku v tabulce 1. ligy žen. Junioři zvládli výjezd do Brna a porazili Gullivers 9:7. Juniorky čekaly 2 náročné duely s Olomoucí a Tatranem, ze kterých po výsledcích 1:10 a 2:12 odcházely bez bodu.

Black Angels

Víkendový program

O víkendu čeká Bleky vydatná porce zápasů. Již v sobotu nastoupí v BB Aréně naše juniorky, kde ve 14 hodin vyzvou Fbš Olomouc a v neděli ve stejný čas sehrají duel s Tatranem Střešovice v Čakovicích. Naše juniory naopak čeká výlet do Brna, kde se v 18 hodin postaví místním Gullivers. Ženy hostí v sobotu ve Štěrboholech duel s TJ Sokol Nové Strašecí a v neděli se v Čakovicích střetnou s Chomutovem. Oba zápasy začínají shodně v 17 hodin. Víkendový program uzavře nedělní duel A-týmu s Hurikány z Karlových Varů na půdě BB Arény od 18 hodin. Držte našim týmům palce!

Black Angels

Alice Jirásková na juniorském EFT ve Finsku

Juniorka BLACK ANGELS Alice Jirásková se probojovala do sestavy juniorské reprezentace na akci Euro Floorball Tour, kde ve finském Turku nastoupil český výběr do zápasů se Švédskem, Finskem a Švýcarskem. Hráčka BA sice byla při výhře nad Finskem 8:7sn jen jako náhradnice, v sobotním utkání proti Švédsku nastoupila již v základní sestavě. V blízké době se můžete těšit na rozhovor s naší reprezentantkou, který bude již brzy na našem webu.

Black Angels

Výsledky elitních týmů z minulého týdne

Muži prohráli v televizním zápase s Libercem 6:7. Ženy pokračují v neporazitelnosti. Junioři Zničili dvakrát Orku. Juniorky nejdříve nadělily debakl SKV, druhý den ale debaklem prohrály.

Black Angels

Program elitních týmů do konce týdne

Áčko bude hrát proti Liberci v Jablonci nad Nisou. Ženy vyjedou na sever kde se pokusí udržet neporazitelnost proti České Lípě a Ústí nad Labem. Junioři budou chtít navázat na první vítězný víkend proti Orce. Juniorky čeká první a poslední tým tabulky.

Black Angels

Pohybovky pro nejmenší

Pohybovky pro děti od 3 do 5ti let budou probíhat i v příští sezóně od 17:00 do 18:00 v BB aréně v Letňanech