Krátké zprávy

Zobrazeno 11 až 20 z celkem 60 článků.
Black Angels

Víkendový program

Druhý únorový víkend se do akce chystají všechny elitní týmy kromě žen. Muži A se v neděli vydají do MSH v Lounech, kde od 16 hodin vyzvou Českou Lípu. Juniory v sobotu čeká výlet do Šumperka, kde se ve 14:00 postaví celku Asper Šumperk. Juniorky v sobotu pojedou do Olomouce, kde od dvou hodin svedou souboj s místním FBS, následně se v neděli od 17:00 střetnou s Tatranem Střešovice na půdě STODOLA Arény.

Black Angels

Výsledky elitních týmů z minulého týdne

Ženy jen těsně nezvládly páteční duel s Chomutovem, se kterým nakonec prohrály 5:6. V sobotním souboji s Novým Strašecím si spravily chuť a porazily jeho hráčky vysoko 12:5. Hattrickem se v tomto klání blýskla Veronika Balejová. Děkujeme fanouškům za podporu!

Black Angels

Víkendový program

První únorový víkend se do akce chystají pouze naše ženy. Již dnes je čeká souboj s Florbalem Chomutov na půdě MSH Chomutov od 19 hodin. Následně se zítra v 18:00 postaví v SH Stochov proti hráčkám TJ Sokol Nové Strašecí. Držte holkám palce!

Black Angels

Výsledky elitních týmů z minulého týdne

Muži A navázali na poslední vítězství z Varů, když v neděli porazili BUTCHIS jasným výsledkem 11:3. Pod zisk 3 bodů se Kuba Hromada podepsal vstřeleným hattrickem, ke kterému přidal navrch asistenci. Solidní výkon odvedl i brankář Matiášek, jenž obdržel pouze 3 góly a odnesl si úspěšnost 85 procent. Juniorky zvládly sobotní duel s SKV, jehož hráčky přehrály 9:6 i díky hattricku Cihelkové. V neděli pak nestačily na Chodov, kterému i přes podařený výkon podlehly 4:10. Děkujeme za podporu!

Black Angels

Víkendový program

Poslední lednový víkend čeká elitní týmy BLACK ANGELS slabší zápasový program. Muži A se v neděli představí doma v BB Aréně Štěrboholy, kde od 18 hodin vyzvou v pražském derby BUTCHIS. Juniorky rovněž odehrají tento víkend ve Štěrboholech, v sobotu zde v 17:00 vyzvou SKV Florbal a v neděli v jednu hodinu Florbal Chodov. Jak ženy, tak i junioři mají tento víkend zápasovou pauzu. Držte nám palce!

Black Angels

Výsledky elitních týmů z minulého týdne

Muži A zvládli utkání v Karlových Varech a místní Hurikány nakonec porazili 9:4. Na výhře měl velký podíl Matouš Burian, jenž si odnesl bilanci 2+2. Junioři nakonec vybojovali jen 3 body, když v sobotu porazili 1.SFK Havířov jen těsně 9:8. Vítěznou branku vstřelil v čase 46:27 Matěj Lubas. Nedělní duel jim už bohužel nevyšel a s Torpédem prohráli jen těsně 7:8. Ženy A zvládly oba domácí zápasy - v sobotu deklasovaly Českou Lípu vysoko 12:1, v neděli pak obraly o body i hráčky Ústí, které porazily 9:3. Pod sobotní výhrou se hattrickem a 5 body podepsala Denisa Vachulová, v nedělním klání se bilancí 3+1 blýskla Ema Košťálová. Děkujeme za podporu!

Black Angels

Víkendový program

Předposlední lednový víkend nás čeká hned 5 zápasů elitních týmů. Muži A se v neděli vydají do Karlových Varů, kde od 17 hodin narazí na místní Hurikány. Junioři v sobotu ve 13:00 hostí v Kunraticích duel s 1. SFK Havířov, následně v neděli vyzvou v Radotíně Torpedo Havířov od 14:30. Ženy v sobotu doma ve Štěrboholech vyzvou od 17 hodin Českou Lípu a v neděli ve stejný čas je čeká duel s Florbal Ústí. Držte nám palce!

Black Angels

Výsledky elitních týmů z minulého týdne

Muži A v neděli bohužel nezvládli první třetinu s Tatranem, která rozhodla o výhře Střešovic 13:7. I přesto, že muži opět nebodovali, jednalo se o hodně lepší výkon, než který podali v předešlém utkání proti Liberci. Ani juniorkám se příliš nezadařilo a s FbŠ Bohemians prohrály 6:12. Držte nám palce do dalších zápasů!

Black Angels

Víkendový program

Po nabitém prvním víkendu tohoto roku nás nyní čeká o něco chudší program. Muži A v neděli od 18:30 doma v BB Aréně ve Štěrboholech vyzvou Tatran Střešovice. Junioři, stejně jako ženy, mají tento víkend herní pauzu. Juniorky se v neděli na půdě Bublina Areny postaví v 16 hodin místním FbŠ Bohemians. Držte nám palce!

Black Angels

Výsledky elitních týmů z minulého týdne

Pro mužské áčko to nebyl ideální víkend. V pátek padli v Lounech vysoko 4:18, následně v neděli nestačili na Liberec a z Loun odjížděli po výsledku 4:11. Junioři taktéž nezvládli ukořistit body a jen těsně prohráli s Gullivers, kteří je díky třetí třetině, kterou ovládli 4:1, porazili Angels 6:4. Ženám se o víkendu naopak velmi zadařilo. V sobotu zvládly duel s českobudějovickým Meťákem poměrem 7:4 a v neděli hladce vyprovodily Rudý Dračice MLADÝCH NADĚJÍ z Týna a slavily zisk 3 bodů po výsledku 9:2. Držte nám palce do dalších zápasů!