Krátké zprávy

Zobrazeno 51 až 60 z celkem 60 článků.
Black Angels

Ženy A ovládly první kolo Poháru

Ženy A hladce zvládly úvodní kolo Poháru ČF. Ve 4 utkáních nastřílely celkem 56 branek a brankářka Koželuhová nepustila za svá záda jediný míček. Hráčky BA zakončily první kolo se ziskem 12 bodů a prvního místa v tabulce.

Black Angels

Salming Cup 2022

Už zítra začíná 11. ročník turnaje Salming Cup. I letos budeme mít na turnaji hojné zastoupení, o reprezentaci BLACK ANGELS se bude starat hned 6 týmů! Rozpis jednotlivých zápasů v rámci základních skupin naleznete v článku na webu.

Black Angels

G16 ve finále PG 2022!

Dorostenky jsou ve finále Prague Games! Po napínavém souboji s Tatranem Střešovice, který nakonec skončil neflorbalovým výsledkem 1:0 pro BA, se naše hráčky o zlato utkají s pražským Chodovem. Přijďte podpořit holky na cestě za cenným kovem přímo do UNYP Arény od 10 hodin.

Black Angels

Prague Games 2022

Již dnes začíná další ročník turnaje Prague Games, kterého se opět účastníme i my. Letos je konkurence opravdu silná, můžeme se těšit na zápasy proti švédským i švýcarským celkům, tudíž je jasné, že bude na co se koukat. Doražte podpořit naše hráče přímo na halu. Více informací najdete v článku na webu.

Black Angels

BA day v BB Aréně

V neděli 29.5. úspěšně proběhl BA day, který si všichni zúčastnění náramně užili a patřičně se odreagovali v rámci probíhající letní přípravy. Členové klubu si mohli vyzkoušet různé dovednostní soutěže o hodnotné ceny, případně si zahrát menší turnaj proti ostatním týmům. Celý den byl také k dispozici stánek BAshopu, kde byly ke koupi i limitované kusy klubového oblečení.

Black Angels

Ženy jsou ve čtvrtfinále!

Ženský A-tým postoupil v osmifinále proti Chomutovu hladce 2:0 a ve čtvrtfinále změří síly s hráčkami ze Znojma. Hráčky z jihu Čech skončily po základní části na druhém místě v rámci východní skupiny 1. ligy žen. První dva duely se odehrají již tento víkend. První střetnutí se bude konat na domácí hale SH Kbely od 16:00. Na nedělní utkání se Černé Andělky vydají do Znojma, kde souboj začne ve 14 hodin. Držte holkám palce!

Black Angels

Bleci jdou na Tatran!

Elitní tým mužů se po hladkém postupu 2:0 přes Otrokovice postaví ve čtvrtfinále proti pražskému rivalovi ze Střešovic. Série se hraje na 4 vítězné zápasy a pravděpodobně celá se odehraje na hale SC Řepy. Zveme všechny fanoušky BLACK ANGELS, aby přišli podpořit A-tým na cestě za dalším postupem v play off.